KUU - Kombineret Ungdomsuddannelse

Kombineret ungdomsuddannelse henvender sig til dig, der er færdig med 9. eller 10. klasse, men som ikke har forudsætninger for at begynde på en erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse. Uddannelsen kan tage op til 2 år

Du får en kort uddannelse, der gør dig klar til at tage arbejde. Afhængigt af hvor du bor, kan du følge uddannelsen inden for bestemte erhvervstemaer. 

Erhvervstemaer for KUU Køge – Roskilde - Greve er:

  • Iværksætteri, Handel og Turisme
  • Transport og logistik
  • Mad og Sundhed
  • Håndværk, Natur og Miljø

I vores område kan den kombinerede Ungdomsuddannelse foregå på Base 4000, Produktionsskolen i Roskilde, på Greve Produktionsskole eller Klemmenstrupgård i Køge.

Kombineret ungdomsuddannelse styrker dig fagligt og personligt og giver dig kendskab til, hvad der skal til for at fungere godt på en arbejdsplads eller tage videre uddannelse.

Gennemfører du uddannelsen, får du bevis for, at du erhvervsassistent inden for det erhvervstema, du har valgt, og du kan søge job inden for det pågældende erhverv.

Uddannelsen giver dig også forudsætninger for at fortsætte på en anden ungdomsuddannelse. Typisk kan du fortsætte på en erhvervsuddannelse inden for det område, du har arbejdet med i dit erhvervstema.

Læs mere om Kombineret Ungdomsuddannelse her og på kuu.dk.